Skolen / Fritteren

Fritteren

Vores Fritter tlf. 61 51 32 11

Som indskrevet, på Astrup-Sønderskov Friskole, har du mulighed for også at tilmelde dig og bruge vores fritidstilbud: Fritteren.

Fritteren har som udgangspunkt åben fra 6.30 til 16.30. Dog med en kortere åbningstid fredag.

Vi byder ind med en basismorgenmad til de børn der bruger tilbuddet om morgenen. Lone og Betina vil være vores faste morgenvagter, og de vil hygge med og om børnene, indtil skoletiden.

Om morgenen vægter vi at børnene kan få en rolig start på dagen, for at ville kunne få en godt grundlag for en lærerig skoledag.

Måtte der være et barn der har brug for en varm arm omkring skulderen og et kærligt klem, vil vi overlevere denne viden, til den og de voksne, der resten af dagen vil varetage barnets behov, tarv og trivsel.

Om eftermiddagen vil Stine, Karina og Christina varetage omsorgen for børnene.

Fritteren byder ind med lidt let eftermiddagsmad.

Fritteren er et fristed for børnene med en glad og munter tone. Børnene vil blive mødt hvor de er og vil blive draget aktivt ind i aktivitetsudvalget i vores hverdag. Fritteren bliver baseret på den børnegruppe vi nu en gang har. Og vores voksne, kan honorere det meste.(Ellers googler vi!)

Stille piger, drenge der stritter; alle vores glade, dejlige og aktive børn. Alle har de en vigtig rolle i vores trivsel og udvikling og alle skal have deres plads hos os.  

Vores fritter vil kendes på:

  • Vi er rummelige, både fysisk og mentalt.
  • Vi udstråler glæde, sjov og engagement.
  • Vi har overskud og velvilje.
  • Vi har evnen til at se muligheder, selv i begrænsninger.
  • Et sted hvor børn har lyst til at være og deltage.
  • En stærk samarbejdspartner for forældregruppe og lokalsamfundet. 

Og nå ja… så skal vi også bare huske at have det sjovt og kilde fantasien under hagen.