Skolen / Praktiske oplysninger / Resten...

Resten...

Forsikringer:

Skolen har ikke nogen speciel elevforsikring - her skal familiens familieforsikring (basisforsikring) dække. Skolen har de lovpligtige forsikringer, der gælder skolens ansvar. Vi må derfor anbefale, at hjemmet har en privat ulykkes- og ansvarsforsikring.
 

Skoletandpleje:

Elever fra Hjørring Kommune er tilknyttet skoletandplejen, der foretager forebyggende arbejde på skolen og 2 gange årligt indkalder eleverne til undersøgelse og evt. behandling. Forebyggende arbejde er for alle skolens elever.
Skolens elever er primært tilknyttet klinikken i Sindal
 

Skolepsykolog:

Skolens elever er tilknyttet Hjørring Kommunes psykologiske rådgivning efter samme regler som i det offentlige skolevæsen. 
  

Sundhedsplejens tilbud:

Skolens elever er tilknyttet Hjørring Kommunes tilbud om sundhedspleje efter samme regler som i det offentlige skolevæsen. Se mere her
 

Transport

Den nye busplan for metrobus RUTE 78 der går gennem Astrup næsten hver time er på plads. Det betyder at børn kan komme med bussen til Astrup-Sønderskov Friskole fra Tversted, Bindslev og Sindal. og fra Tårs, Ilbro, Hjørring og Skibsby og hjem igen hver time indtil omkring kl.21. 
Se køreplanen her
 
Astrup-Sønderskov Friskole | CVR: 36097094 | Skolestien 2, Astrup, 9800 Hjørring  | Tlf.: 61 51 32 12 | post@asfri.dk